Vi har haft inbrottsförsök i stugan!

Så himla glad över vår fina och duktiga hund som är faktiskt är utbildad i skydd. Han är ju husses hund men det är jag som är matte så blir ju stolt när han kan sitt jobb som vakthund. Han är så himla snäll och älskar människor och att busa med småhundarna och ungarna.

Trots skyltar om varning för hunden med bild och allt, skyltar om att vi har larm och kameror uppsatta och trots att bilen stod parkerad i carporten så gick de in genom vår grind (hela tomten är inhängnad) och fram till garageporten och började bända med nån skruvmejsel.

Husse och hunden som var i stugan såg dem, gick ut och något inbrott blev det icke! Jäkla folk som inte kan låta saker vara ifred!

Annons

2 reaktioner på ”INBROTT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s