Denna fredag sitter jag och knåpar med min hemsida. Snikmorsans hemsida. Det är fortfarande besvärligare än jag önskar att jobba med WordPress… Jag är nära att ge upp. MEN jag har bestämt mig för att jag ska göra en fin, bra och informativ seriös sida med tips om sparande och pengar. Där jag hoppas kunna inspirera och tipsa.

Jag har mycket idéer om hur jag vill ha sidorna och just nu ser ingen ut som jag tänkt… Jag måste nog strukturera mitt arbete nu och fixa en sida i taget. Det SKA gå!

Idag är det soligt väder! Man känner att våren är på gång. Så strax ska jag gå på en promenad med hundarna. Man behöver ju röra på sig själv också, snart bikinisäsong;) I helgen blir det stugan. Vi håller på att hägna in tomten med ett nytt staket och man behöver vara två för det. Det ska vara högt staket för stora hunden och tätt nedtill för småhundarna. Det är ju inte så att någon av våra hundar är rymningsbenägna men det kan vara skönt att man vet att de inte strosar iväg. Om vädret är fint blir det nog lite uppsnyggning av rabatter också. Så promenad i skogen förstås. Lite obehagligt då det finns de där grisarna… Sen finns det ju även en vargflock i trakten. Lite olustigt när man har hundar.

Trevlig helg!

Annons

6 reaktioner på ”Knåpar…

 1. Jag hade Blogger några år – det är enklare än WordPress. Men då släkt och vänner hade WordPress så gick jag över till WP och körde där FEM bloggar!
  Blogger ersatte förresten min tidigare hemsida.

  Gillad av 1 person

  1. Ok! Aldrig hört om Blogger. Googlade innan jag startade upp och WP skulle vara bäst. Börjar komma in i det. Det är hemsidan som inte är så lätt pga att jag inte lärt mig. Skulle och vilja marknadsföra sidan och få följare men vet inte hur jag når ut till människor på bästa sätt.

   Gillad av 1 person

   1. Jaga tycker förresten det är jobbigt att skriva inlägg på WP. När jag håller på att skriva klassikt så ramlar blockvarianten ombedd, usch. Bildplaceringen med block är ett hemskt jobb.

    Gillad av 1 person

   2. Jag har inte lyckats fatta hur jag gör för att hele blogginlägget ska synas i sin helhet, dvs att man inte bara ser rubrik och en snutt av många inlägg… 🤔 Ja bilder är bökigt, men jag har lärt mig block nu (för visste inte man kunde välja bort det). Gör kolumner att lägga bilder i för att få dem i bredd.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s