Jag kan inte bestämma mig för om jag ska ha Bloggen som förstasidan här på Snikmorsans site eller om jag ska ha Snikmorsansidan. Så att man kommer in på sidan och kan surfa runt. Om någon läsare (av de väldigt få jag har ännu då jag inte marknadsfört sidan) har något tips på vad som är bäst och roligast så kan ni väl skriva vad ni tycker i meddelanden?

Fredag idag och dottern ska laga mat. Hon gör Tiktokpastan som ”gått viral” och alla verkar göra den. Det blir tredje gången för oss – så den är godkänd.

Man lägger en fetaostbit i en ungsform tllsammans med cocktailtomater och lite olja och krydda. Sen in i ugnen i 20 minuter. Ta ut och rör ihop allt och häll sedan över tagliatelle och rör om. Man kan ju lägga upp allt i en snygg skål och bland runt förstås. Jag kommer att lägga in tipset på min receptsida.

Sen blir det jobbhelg för mig. 3 nätter. Det sker var 3:e helg och är väl det som ibland känns lite tungt med att jobba som jag gör. Men mycket ledighet och att jag alltid är hemma när barnen kommer från skolan, att jag kan ha hund och att jag hinner hålla på med sidoprojekt som gör att jag tycker att allt blir lite roligare – som Snikmorsan – väger upp det hela. Ibland blir det extra kännbart som idag tex då något av barnen ska sova över hos en kompis och det inte passar att skjuta på. Då får man lösa situationen då ju det andra barnet så klart inte sover själv. De är ju nästan två tonåringar jag har så att de sover själva när jag jobbar går ju bra annars.

Ha en fin fredag! / Snikis

Gubbar….😂

Annons

18 reaktioner på ”Snikmorsan

 1. Det viktigaste för mig är att det händer något på en blogg/hemsida, om bloggen ligger först är därmed obsolet. Det är m a o viktigast att den känns aktuell och uppdaterad, tröttnar snabbt om det senaste inlägget var från maj 2018, känns inte så aktivt.

  Gillad av 2 personer

  1. Ja usch ja! Det är inte kul! Jag har lite svårt att hitta färska svenska bloggar på WP. Vet i te riktigt hur jag ska söka. Kommer upp ett fåtal på mina sökord… Har du tips?

   Gilla

 2. En fråga du säkert får lite olika svar på, beroende på vad besökaren söker …
  Själv tycker jag det är trevligast med att komma till det senaste blogginlägget först – sen kan jag välja de olika sidorna om jag vill. 🙂
  Du har ju jobbat, så nu hoppas jag du får några timmars bra sömn!

  Gillad av 1 person

 3. Har man blogg tycker jag att man skall komma in direkt på blogginläggen inget onödigt klickande för då märker jag att man tröttnar på att besöka. Alltid så lite klickande som möjligt, gärna skall hela texten också synas på alla inlägg utan att man behöver klicka på ”Läs mer” för att texten skall öppnas. Så tycker jag 🙂

  Gillad av 2 personer

  1. Tack för kommentar! Jag tycker nog också det så har ändrat🤗 Vill också läsa hela texten! Ska kolla på det. Du har gjort premiärkommentaren i min blogg! Trevlig fredag🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s