Snikmorsan vill ha det billigast mobilabonnemanget med så mycket surf det går! Att oanvänd surf ska gå att spara till nästa månad är också ett krav. Går det ihop?

Ja! Det går ihop om man är lite om sig och kring sig. Konkurrensen är hård nu. Det finns många abonnemang som är mycket billigare än de stora bundna som många sitter med sedan de köpt sin telefon. Man har mycket att tjäna på att se över det! Har bindningstiden gått ut? BYT!

VIMLA (Telenors nät) är det abonnemang jag haft till mig och barnen jag varit mest nöjd med. Ett tag betalade jag 70 kr/mån för mig och 90 kr/mån för barnen 💰. Fria sms och samtal och 2 gb surf till mig och 6 gb till ungarna. Jag ångrar jag sa upp det faktiskt…😥

Vi bytte av olika anledningar till FELLO (Telias nät). De har ungefär samma villkor. Vi fick ett bra välkomsterbjudande och nu då det gått ut är det något dyrare än Vimla men å andra sidan har barnen mycket mer surf. OCH det ingick en surfpott när vi tog det som vi har kvar av så vi kommer inte att sakna surf.

Många abonnemang har extra förmånligt till barn under 18 och till de som är 55+! Värt att kolla upp. Du får ofta mer surf till samma pris eller någon annan bonus. Surfa runt och jämför – det är riktigt roligt!

Nu förtiden behöver barnen (blir 13 och 14 i år) ha smartmobiler med surf då de har schema, busstidtabell mm på nätet. Även all kommunikation med lärare och alla läxor, glosor och provuppgifter ligger på nätet. Det är en galen värld nu men det ju så det ser ut. När sonens mobil plötsligt svällde i batteriet var det bara att införskaffa en ny..💸💸💸💰. Nu hittade vi en Samsung ink allt och utomordentligt kompetent även för en surfande spelande kille för 2000 kr. Så överkomligt. OM man jämför med senaste nytt för 15 000 kr….

Sen har TRE och Hallon väldigt billiga alternativ. Tyvärr har vi dålig täckning med dessa både hemma i vårt hus och i stugan. Vi har provat men det funkar inte, hur gärna vi än vill. Jag har hatat 3 och det gör jag nog fortfarande men Hallon är ju ok. Och 3 har blivit bättre, det funkar inte att tvinga folk längre med långa bindningstider och dyra abonnemang och dom verkar ha förstått det.

Jag kommer nog att byta tillbaka till VIMLA igen. Ska kolla lite närmare på det och vad de har för introerbjudanden. Och om man kan få dessa när man varit kund en gång.

VIMLA har tipslänk, vilket betyder att om jag startar ett abonnemang så kan jag tipsa till mina barn. Då får vi 10 kr rabatt både barnen och jag. För mig som ju står för allt blir det 20 kr minus per månad för mitt abonnemang och 10 kr på vardera av barnens. Dvs 40 kr rabatt per månad och 480 kr per år! Många bäckar små!! Tipsar jag sedan fler så får jag 10 rabatt för varje och även den som använder min tipslänk. Varje månad så länge vi har abonnemanget kvar. 💰

Vad har ni för abonnemang? Jämför ni eller har ni det ni har? Det är superenkelt att byta, det nya företaget fixa allt! Gört! Om du sitter på ett onödigt dyrt ett! Man ska tänka vad det är man vill ha.

Ha en fin lördag!

Snikmorsan

Glöm inte!!😍🥰

Sidan innehåller annonslänkar till Vimla, Fello, 3 och Hallon, in och jämför priser!/Snikis

Annons

23 reaktioner på ”Mobilabonnemang

   1. Ja ingen porrsurfar här direkt😂 Men säkert bra om behovet finns.
    Däremot skulle man behöva porrfilter för all skit man kan få från insta och FB.

    Gilla

 1. Jisses vad du, Snikmorsan, har fin beskrivning av vad som finns. Det är emellertid en sak jag funderar på – håller alla bloggare på med att surfa på mobilen – en smarttelefon alltså? DET HAR JAG ALDRIG GJORT OCH KOMMER HELLER ALDRIG ATT GÖRA.
  I övrigt, så har jag sedan jag gick i pension själv haft (har) Tele2 (trådlöst) och är helnöjd med att använda det på min vanliga dator och för den vanliga telefonen (också trådlöst). TV-n går på TV-Apple (via Tele2) och vanlig antenn (på taket). Anna-Lisa har tre (TRE) på sin mobil för att vi skall vara garderade ”om” Tele2-servern – masten – har problem. Har hänt en gång de senaste två åren.
  Jag har provat, tillfälligtvis Telia och Telenor, och just här har jag bästa täckningen med Tele2. Vad det kostar spelar mindre roll. Jag har på alla dess år ALDRIG haft några som helst problem och får jättebra support från Tele2, som har bra supportkompetens. Så har jag det.

  Gillad av 2 personer

  1. Tack🤗

   Jag har också haft TELE2 på både mobilen och trådlöst bredband innan jag fick fiber. Dom är kanonbra!!
   Deras lågprisvariant är ju comviq som också är bra. Inte kollat upp dem på ett tag, tror inte de slår Fello och Vimla.
   Ja många ink jag gör mycket i sin telefon.
   Jag svarar i telefonen nu tex😉. Appar gör ju att det många gånger blir smidigare än på datorn! WP har ju tex en app, har du testat den?
   Skriver jag inlägg eller bygger sida har jag datorn.
   /Snikmorsan

   Gillad av 1 person

   1. Jag avskyr appen – hopplös att göra inlägg – kan i viss mån läsa andras inlägg men den lilla rutan krånglar till det och att skriva kommentarer med iPhone är kass.

    Gillad av 1 person

  1. Ja det finns ju lite att välja på! Viktigt att man har koll tycker jag. Onödigt betala hundralappar i onödan varje månad ju😉 Bra med stor konkurrens!

   Gilla

 2. Har ett alldeles för kostsamt abonnemang på Telia. Törs inte byta. Förstår inte hur man gör. Klarar inte ens att ta ut simkortet. Mycket intressant inlägg – som alltid.

  Gillad av 2 personer

  1. Tack! Det är jättelätt! Gå in hos någon av operatörerna och fyll i det abonnemang som du vill ha. Kryssa i att du vill behålla ditt nr och fyll i det. Sen sköter den nya operatören allt. Avslutar med Telia och du får ett datum Telia, slutar och det nya gäller. Sim kortet får du hemskickat. Byta simkort är så enkelt så det fixar du när nån visat. Ta med ny kortet och gå in i en telebutik. Killarna och tjejerna där visar dig och gör det åt dig💜😉

   Gillad av 1 person

 3. Jag är ingen expert på abonnemang, men har en princip, jag köper alltid lite äldre mobiler, inte det senaste. Köper dessa utan abonnemang och kan därefter välja fritt utan bindningstid. Idag är nästan surfmängden viktigare än hur mycket samtal etc som ingår.

  Gillad av 2 personer

 4. Jag och frugan har Hallon sedan några år tillbaka 99:- per person/månad. Bytte från Telia då täckningen är kass just här vi bor, det var 3G och ibland även 2G, trots att vi bor
  centralt. Nu har vi full 4G och mängder av GB i surfpotten.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s