Nu har jag gjort slag i saken och bytt till Vimla! Det är helt klart det billigast just nu! Jag har ju haft dem tidigare och varit supernöjd i många år! Nu har dom dessutom 75% rabatt i 2 månader! Och du får extra surf just nu på 30 GB som också sparas!

Nu är det hög tid att strax ge sig av till sista passet för helgen! 🌞👍 Härligt!!

Passa på!
Länk finns på sidan RABATTER

Jag startar alltså med 100 GB/månad som jag sedan ändrar i appen till nästa månad. Då har jag ju 100 GB som max du har på ditt spara-surf-konto. Jag får också 30 GB som som sparas. Du får ändra surf varje månad om du vill hos VIMA, går bara in i appen och byter. Då sparas det du betalt för tidigare månader och inte gjort av med. 👍💵

Det är lätt att byta! Välj samma nummer du redan har om du vill det, det går också att välja ett nytt. Sedan sköter Vimla resten med uppsägning av ditt tidigare abonnemang, du får SIM-kort hem och meddelande om när det gamla slutar gälla och du kan börja ringa med VIMLA🤗

Lycka till!

Annonslänk direkt till Vimla!

Annons

6 reaktioner på ”VIMLA!

 1. Har aldrig hört talas om Vimla, men det är väl en av de alla virtuella operatörerna som finns. Har fö insett att jag och sonen inte använder så mycket mobildata som vi tror, vi klarar oss bra på de nivåer vi har.

  Gillad av 2 personer

  1. Jasså inte? De har funnits i många år, är Telenors lågprisbolag. Dom är jättebra, har haft dem flera år tidigare. Men då jag hittade ett bra erbjudande med Fello så bytte vi, tyvärr var inte täckningen hemma super och det är dyrare nu. Så jätteglad att gå över till Vimla igen.
   Nä, vi använder inte heller så mycket mobildata – inte nu då vi har fiber hemma. Man surfar ju mest hemma. Men det är väldigt skönt att ha när man är på resande fot. Och barnen behöver ha hela dagarna i skolan till schemat och busstider med mera så det är viktigt att det finns. Här kommer vi att komma en bit under 100-lappen för varje abonnemang per månad och det är kanon. Finns roligare saker att lägga de pengarna på:)!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s