Så härligt med en helt ledig dag och inget inplanerat! Var uppe samtidigt som barnen gick till bussen i morse. Rastade och matade hundarna, gjorde en kopp kaffe och tillbaka till sängen. TV4 morgon på tvn på väggen och dr Mikael som pratade om blodproppar! Kan det bli bättre😀 Intressant då det ju är stor del av det jag skriver om på jobbet, djup ventrombos och lungemboli. Många som söker med dessa symtom. Kul att se det i bilder.

En skön soft morgon/förmiddag i sängen alltså! Jo, för där låg jag kvar flera timmar, en ny kopp kaffe och frukost. Fixade med Instagram och @snikmorsan, kollade upp lite saker angående skatter och eget företagande då jag är lite nyfiken på sånt. Aktier som legat på minus kunde äntligen säljas utan förlust och sättas in på Avanza där jag månadssparar i fonder. Har flyttat bort mitt fondsparande från banken till Avanza sedan i somras så det är så mycket översiktligare och roligare när man ser direkt hur det har gått varje dag! Jag har även börjat fondspara lite i SAVR då de har lägst avgifter på fonder och ska vara det mest ekonomiska alternativet – och jag är ju ekonomisk😉🙌💰

Så! Trots att man kan tycka att man haft en lat morgon så har jag fått en hel del uträttat. Folk beklagar sig över att man sitter med näsan i telefonen (och jag med, känns ju hemskt ibland) – men tänk så mycket man får gjort och så enkelt det blir ändå👀👍

Idag är veckans Willysblad ute också. Har lagt upp bilder på mina bästa tips på @snikmorsan, kolla gärna in där! Bästa denna vecka var faktiskt avokado! 🥑Fryst avokado – har upptäckt att den faktiskt är mest prisvärd, dessutom får man alltid BRA avokado. Man behöver inte undra om den är bra, för mjuk eller för hård. Det är perfekta bitar. Och man behöver heller inte tvångs-äta upp den sista för att den blir dålig. Man tinar det man ska ha bara så klart!

Kycklingpanna för 19:90, det är som Stinas kyckling, bitar i låda du bara stoppar in i ugnen. Färdigkryddat. Supersmidigt! Sist jag gjorde hällde jag på en halv påse frysta wokgrönsaker efter halva tiden, det blev mycket bra. Älskar halvfärdiga saker som sköter sig själva – inte alltid man har tid eller lust att stå och laga. (Jag samarbetar INTE med Willys men jag gillar att tipsa om sånt jag tycker är bra köp!)

Idag blir det min snabba limpa med tillsats av brödkrydda den här gången med ärtsoppa till. Fick ett infall att baka vilket passade bra då rostbrödet tog slut i morse. Lite duktig på min lata, lediga dag. Köra en tvättmaskin och gå långpromenad med hundarna kvar på schemat!

Allt för nu/Snikis🤗

Avokado! Så gott!
Rekommenderar testa fryst avocado!

Skjuts in i ugnen – kyckling

Inlägget innehåller annonslänkar direkt till Avanza och SAVR

Annons

6 reaktioner på ”Willysbladet, ledig, eget företag…

 1. Avokado gillas skarp, men jag har aldrig testat den frusta … nu måste jag ju göra det förstås 🙂
  Ena svärdottern jobbar på Willys – och igår när jag varit barnvakt några timmar fick jag en förfrågan om jag ville ha en Stinas kyckling – och det ville jag ju förstås 😉 Hälften åt vi till middag igår – och jag tillsatte morötter, lök, och paprika – och gjorde en kall sås till av en skvätt crème fraiche och lite olika kryddor. Det blev riktigt bra … och räcker gott och väl till idag också 🙂

  Gillad av 2 personer

  1. Ja visst är det bra!! Måste nog köpa på mig ett gäng! Ja testa den frysta, jag tycker den är super. Vi gör ofta röror med den med gräddfil och vitlök och det blir väldigt smidigt då med bitar!
   Kul att vara med barnbarnen! 🥰

   Gillad av 2 personer

   1. Ja, jag har påbörjat ett barnbarnsspar där och det har gett bra ökning på några få månader. Väldigt enkelt.
    Jag är sjukt petig med Avokado och tycker att det är trist att avokado saluförs som just ”avokado” i butikerna och att det inte står vilken sort det är. Som att kalla alla sorters potatis för ”potatis”
    Jag betalar gärna mycket för god avokado. Fast det gäller all mat. Efter två dagar hatar jag redan 300 kronors veckomaten och undrar om det är vad folk vill äta? Som bukfylla funkar den men glädje och smak? Nä.
    Då drar jag hellre in på annat än mat. Jag vill ha massor av ekologiska grönsaker, gårdskyckling, ägg från hönor som får picka ute, kött från små gårdar. Och cola Zero 😂

    Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s