Sol och vårkänslor idag! Härligt. Långpromenad med hundarna och sen en tur till stan. Jag måste för matinköp och födelsedagspresent. Tänk att två av mina närmaste inklusive en syster till barnen fyller år på samma dag! Prick en vecka efter mig! Tänk så många vädurar på samma ställe😉

Dags för jobb i natt. Intressant att se hur det är på jobbet. Smittan bara ökar och framförallt här… Jag märkte av ökningen när jag jobbade sist i helgen. Måtte de komma igång med vaccinering åt folket. Jag är ju vaccinerad så jag känner mig lugn med att handla och så. Är vaccinerad med Moderna och det känns också bra.

Jag måste köpa hem lite jord också så att jag kan börja så mina fröer. Inte att förglömma så ska jag även plantera skott av palettblad och aloe vera då ja ska byta med en kollega! Jag ska få porslinsblomma och något mer jag inte minns. Det blir kul! Smart och Snikigt at man byta blommor med varandra ju!💰😉🌼

Allt för nu! /Snikis

Akademiska sjukhuset varnar, smittan ökar!

Annons

12 reaktioner på ”Smittan bara ökar…

 1. Väldigt läskigt med hur smittan bara fortsätter! Vi väntar fortfarande på vaccin … har försökt boka tid, men då jag äter blodförtunnande kan jag inte beställa via nätet – och vårdcentralen som lovat ringa upp när de har vaccin har inte hört av sig … suck.
  Att byta blommor med varandra, så har man nog alltid gjort – bra tycker jag 🙂

  Gillad av 2 personer

 2. Hej! Tack för alla ”likes” och att du följer min blogg. Men hur hittade du min blogg?

  Jag hoppas verkligen att den där dryga Coronaviruset försvinner snart. 😬

  Gillad av 2 personer

  1. Den som söker hon finner😉 Jag är nyfiken på bloggar helt enkelt och kolla runt här på WP. Tycker det är smidigt hitta trevliga bloggar att följa här. Det finns ju en sökfunktion. Men tycker det är svårt få en överblick🤗

   Gillad av 2 personer

 3. Jo, en del har svårt att fatta vad som sprider smitta, vi hade corona här hemma för ett år sedan, men vi beter oss som vi aldrig har haft det. På sonens lilla skola hade dom ett stort utbrott i februari/mars, 17 av 22 lärare och mängder av elever fick corona, men vi undslapp det så vi är sannolikt fortfarande immuna. När vi hade corona i mars/april 2020 var det inga andra på skolan som hade det vad vi vet, men det var jag som drog hem det då jag blev sjuk först, varifrån? ingen aning.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s