Hej igen!

Nu var det ett tag sen. Inte meningen… Men det har kommit lite jobb i vägen kan man säga. Jag har börjat transkribera! Det är superkul! Men jag tror inte det kommer att vara så väldigt lönsamt dock. Men det har tagit lite av min tid att sätta sig in i. Har tänkt det som en extrainkomst – aldrig fel att tjäna pengar! Ska berätta mer om det i nästa inlägg som inte ska dröja så länge!

Nu tänkte jag berätta och tipsa om LYKO! Jag beställer därifrån om jag behöver mascara, eyeliner, foundation eller något annat. Det har jag gjort i flera år. För det är billigare än i butikerna och jag slipper springa runt och kolla vad de tar. Sen har de ofta reapriser på något. Även saker till håret beställer jag där. Alltså bleknking, slingor, inpackning och lite speciella saker.

Nu var det ett tag sedan jag beställde och då får man ju massa mail med erbjudanden förstås. Vilket jag ignorerar om det inte är något jag vill ha.

Nu fick jag ett mail om att de saknar mig, haha😂 så jag fick 20% rabatt!! Mycket bra! Gick in och beställde lite som jag ändå behöver, jag gick som vanligt in på reasidan. Där hittade jag både foundation, hårprodukter och annat!

Så allt på bilden nedan fick jag för under 300 kr!! Inte illa!! Fick nåt prov också på serum, säkert mot rynkor😂 Det ska ju så klart användas😉🌼

Ett tips är att gå in och kolla LYKOS reasida!

Använd kod 15FB så får di 15% på mycket!!

Under 300 kr och fri frakt! Rekommenderas LYKO!

Sidan innehåller annonslänk från LYKO!

Annons

5 reaktioner på ”Lyko!!

  1. Det är då man för ner talad info i skrift.
   Som textning av filmer, videos, föreläsningar, förhör, intervjuer mm.
   Man kan också korrekturläsa texter som en dator transkriberar från ljud till text.
   Man måste ha god språkkänsla. Vara snabb att skriva och veta hur och var man sätter komma och punkt. 🙂 Man måste göra tester först för att bli godkänd.

   Gillad av 1 person

 1. Oh. Transkribering är jag nyfiken på! Jag skriver ganska rätt och snabbt och har tänkt att det vore en bra extrainkomst! Likadant är jag nyfiken på att läsa in talböcker, fast jag pratar (vårdad) skånska så det är inte säkert att det passar alla…

  Gillad av 2 personer

  1. Jag ska skriva mer om det i nästa inlägg. Jag är snabbskrivande men tror det är svårt att komma upp i timpenning över 30-50 kr tyvärr… Då hälften av ersättningen ju går bort i skatt och sociala avgifter😔 Men ska ge det ett ordenligt försök!

   Gillad av 1 person

  2. Det har blivit ett överskott på ljudboksinläsare under Corona då skådisar hoppat in och dessutom prisdumpat 😬 men varför inte prova? Det finns inläsare med dialekt även om just jag undviker de kraftigaste dialekterna för att jag inte ska fokusera på dialekten ist för boken.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s