Så härligt med semester! Denna vecka har jag bara njutit av ledigheten, gjort ett par småjobb, förberett för litet kalas för dottern som fyller 14 på söndag.

Jobbade ju 3 nätter midsommarhelgen så man är lite mör efter det😯

Jo, jag har beställt och fått hem en låda från Matsmart! Alltså jag älskar Matsmart! Senap 1 krona! Och Ballerina och Singoallakex 5 paket för 35 kr👍💷 och en massa annat!

Har köpt många presenter där också, hårvårdsprodukter till superbra pris. Nu får jag hopoas hon inte läser här🤣 Hon följer mig på insta @snikmorsan så där måste jag vara diskret! 😉🙂

Nu en sväng till stugan! Vi ska fixa med nya dammen vi gör☀️🙂. Kommer bli riktigt bra när det blir klart👍 Återkommer med bilder🌺🦋😊

Hela fyndet! 500 kr, direkt till dörren!
Så prisvärda hårprodukter, oljor och inpackningar! https://id.matsmart.se/t/t?a=1136290811&as=1593035315&t=2&tk=1
Ungen älskar choklad! Och kakor till badet är perfekt ju! https://id.matsmart.se/t/t?a=1136290811&as=1593035315&t=2&tk=1

Innehåller reklam/tipslänk till Matsmart👍🙂🙂

Nu ska jag njuta av fredagskvällen med lite grillat!

Kram Snikis

Annons

10 reaktioner på ”Semester!

   1. Jo, postnord levererat allt till oss som leverantörerna vill leverera. Problemet för oss som bor i Lane är att Matsmart inte vill leverera något till oss, till 45193- Det är det som är problemet. Det är lika som t.ex. Citygross och andra matvaruleverantörer. Postnord är ok på det sättet men de bestämmer liksom själva om de har lust att leverera till vår brevlåda eller till något ombud, kanske 1.5 mil från oss.

    Gillad av 1 person

 1. Jo, tjejers firande ändrar nog karaktär, att sonen skulle bjuda hit några kompisar och laga mat tillsammans finns inte på världskartan, jag skulle i alla fall inte vilja äta det dom tillagade tillsammans. Mitt förtroende för sonens och hans kompisars kokkonst är tämligen låg, men dom lär sig nog med tiden, dom kommer tvingas till det, dagens unga tjejer kommer kräva det helt enkelt.

  Gillad av 1 person

  1. Har en son på 12 som kan laga det mesta😉 Det ingår att man kan sånt och här hjälps vi åt. De får börja med lättare saker – och tycker det är kul – sen lära sig mer.
   De vet även hur tvätt och diskmaskin fungerar. Här hjälps vi åt och turas om med det mesta. 🙂

   Gillad av 1 person

 2. Min femtonårige son, som fyller 16 i december, vill inte veta av några kalas sedan några år tillbaka, men anar att tjejer är lite annorlunda. Jag var likadan som sonen i hans ålder, inga kalas, jag har därefter förblivit sådan, nästa tillfälle att fira är 60, det kommer jag inte att fira.

  Gillad av 1 person

  1. Hon hade kalas när hon var liten. Nu uppvaktas hon bara av närmsta familjen på sin dag. Och vi bjuder på gomacka och tårta så klart😉

   Så något barnkalas med kompisar är det inte alls🤣🌺

   OM de gör något så är det 2-4 utvalda tjejer som har tjejmiddag och lagar maten själva🥰💃

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s