Ni vet väl att ni som går in via telefonen i bloggen uppe i höger hörn har en list med alla de sidor med information jag har på själva websidan?

Där finns information och tips om var och hur du kan spara.💰 Tips på hur du kan öka dina inkomster, passiva inkomster, leva och prioritera smartare trots små inkomster med mera.

Jag har ju även en receptsida, men det är mer tips om snabba, enkla och goda saker. Den sidan kommer att fyllas på. Jag har inte vackra uppläggningar och proffsiga bilder dock… Det finns det så fina bloggar och instasidor som har😊

Jag har förstås också min länksida!

Klicka gärna runt och läs på sidan! Vill du veta när jag uppdaterar så fyll i din e-mail och få meddelande.

Annons

2 reaktioner på ”Sparande!

  1. Bra tips allasammans. För oss är problemet att som pensionär är marginalen så liten så man inte lyckas med att spara, det man skulle önska. Bäst är att inte köpa så mycket, hålla sig till att köpa maten billigast möjligt, hahahahaha.

    Gillad av 1 person

    1. Ja men så är det!! Det är ett av mina ”tips” på min WEBSIDA. Kan man inte öka inkomsterna sår man jobba på att minska utgifterna😉 Jag gör också så, det är prioritering vad man lägger pengar på🙄💶🌺

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s