Om 1 vecka Ă€r min semester slut. Men jobbar bara onsdag och torsdag natt veckan dĂ€rpĂ„ – sĂ„ jag kĂ€nner ingen sorg😉👍

Jag föredrar tidig semester! Jag har faktiskt svÄrt att förstÄ de som vÀljer sen semester.

Jag Àlskar vÄren och försommaren sÄ man har alkt underbart framför sig. Och jag Àlskar att bli ledig samtidigt med barnen.

Nu nĂ€r jag kommer tillbaka pĂ„ allvar har det hunnit bli augusti. Augusti kan vara jĂ€ttevarm och fin, ja september ocksĂ„đŸ‘

Men. Allt Ă€r ju liksom slut. Det Ă€r över. Campingar Ă€r öde, sommarcafeer börjar bomma igen… NĂ€tterna blir mörkare och grĂ€set fuktigt redan nĂ€r solen gĂ„tt ner. Nej, inget för mig.

Man sörjer sommaren, deppar ihop. Sen packar man in sommarmöbler och tömmer krukor. SĂ„ gĂ„r man in. Kollar höstens premiĂ€rer av alla program, tĂ€nder ljus och slutar att kolla vĂ€dret med samma intresse. Och sĂ„ vĂ€lkomnar man myskvĂ€llarnađŸŒœâ˜”đŸ”„!

MEN nu Ă€r det fortfarande sommar och jag Ă€r ledigt nĂ„gra veckor till – sĂ„ nĂ€r som pĂ„ ett par nĂ€tter😉🌞 – och jag ÄÄÄÄLSKAR att ha tidig semester! Och det har varit sĂ„ himla hĂ€rligt vĂ€der!

Njutning hemma i paviljongen!
Njutning i stugan! 😉

5 reaktioner pĂ„ ”En vecka kvar🙂🌞

  1. Jag tÀnker precis tvÀrtom, ju senare semester desto bÀttre, innan jag hade sonen (16 i december), sÄ tog jag alltid semester frÄn mitten av augusti och lÄngt in i september. Men om ett antal Är behöver jag inte bry mig lÀngre, dÄ Àr jag alltid ledig.

    Gillad av 1 person

LĂ€mna en kommentar