Jag har sett om den hĂ€r appen ett tag. Inte brytt mig sĂ„ mycket. – VaddĂ„ spara nĂ„gra kronor varje dag?! Jag har ju mina fonder och nu ocksĂ„ Sigmastocks.

MEN. SĂ„ tog jag mig en titt, tog hem appen och blev glatt överraskad!! đŸ€©

Jag startade ett sparande. 9 kr per dag behöver jag spara om jag ska nĂ„ upp till mĂ„let 100 000 kr 2035 dĂ„ jag gĂ„r i pension😉.

Man fÄr fylla i sitt mÄl, 100 000 var minimÄlet. Sedan fÄr man logga in med BankId. BestÀmma konto man vill spara frÄn, lÀgga till ett betalkort.

NĂ€r man sedan handlar fĂ„r man cashback som sĂ€tts in pĂ„ NOWOs fond – det Ă€r dĂ€r pensionsspara sparas.

Man kan Àven göra undersökningar och fÄ mer insatt, smÄ pengar nu som vÀxer i din pensionsprognos.

Du fĂ„r Ă€ven en kod sĂ„ att du kan rekommendera vĂ€nner att taned appen och gĂ„ med👍

TyvĂ€rr gick jag med utan rekommenderation och missade att fĂ„ 50 kr i startkapital…😔 (blir mycket i pensionsprognosen).

Är du sugen att testa och bestĂ€mmer dig fĂ„r DU 50 kr att starta med med min kod: etikett486 💰😊. Sedan fĂ„r du en egen kod att rekommendera medđŸ‘đŸŒ»

Jag har bestĂ€mt att spara 15 kr/dag. Har gjort en undersökning idag och ökat min prognos😊

Det hĂ€r Ă€r kul! Ett kul sĂ€tt att spara sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt. Alla sĂ€tt Ă€r bra tĂ€nker jag, allt sparande Ă€r ju kul sen i framtiden – framförallt om man inte mĂ€rker detđŸ‘đŸ€ŁđŸ’¶đŸ’·đŸ’°!

SĂ„ in och ta hem appen och testa!

Fondspar! Gillar fondspar, hoppas pĂ„ stor avkastningđŸ˜ŠđŸ’¶
SÀkert! Viktigt för mig.

19 reaktioner pĂ„ ”NOWO! Wow va kulđŸ˜‰đŸ’·

  1. God morgon jag har med den app nowo dĂ€r jag sparar 18 kr varje dag och sĂ„ anvĂ€nder jag en fondrobot som heter Lysa som jag har anvĂ€nt mig av i snart tvĂ„ Ă„r 💰💰

    Gillad av 1 person

  2. Jag har pensionssparat pÄ ett mer traditionellt sÀtt, men det var lÀnge sedan jag gjorde nÄgra avsÀttningar, Àgnade mig Ät det pÄ den tiden nÀr man kunde dra av för det i deklarationen. NÀr jag gÄr i pension vet jag inte riktigt, den nya riktÄldern Àr ju 67 för oss som Àr födda 1963, sÄ dÄ blir det vÀl 2030, men det kan mycket vÀl bli tidigare, eller till och med senare, jag trivs pÄ mitt jobb.

    Gillad av 2 personer

    1. Exakt samma för mig! Började dock avsÀtta 150 kr/mÄn trots att baken i te tycker det iom att avdraget togs bort.
      Men testa det hĂ€r! Kul grej och seriöst! Man har inget att förlora kĂ€nns det somđŸ˜‰đŸ’¶

      Gillad av 2 personer

      1. Mina kollegor har inga tankar pĂ„ att gĂ„ i pension (dom har Ă„ldern inne) men jag vill hinna leva lite innan jag dör. Det Ă€r planen iallafall 😅

        Gillad av 2 personer

      2. Allt beror ju pÄ var man befinner sig i livet nÀr det Àr dags, jag har sett skrÀmmande exempel pÄ mÀn som gÄtt tidigt och gÄtt hem och satt sig framför TVn. Andra mÀn har hÀngt kvar alldeles för lÀnge och nÀstan behövt bÀras ut, samt allt dÀremellan.

        Gillad av 2 personer

      3. SĂ„ Ă€r det ju. Jag drabbades av cancer 2017 och min onkolog sĂ€ger att det troligen kommer att Ă„terkomma i framtiden. SĂ„ mitt mĂ„l Ă€r att först leva till pension och sedan helst nĂ„gra Ă„rtionden till. Fast pĂ„ torsdag ska jag kolla pĂ„ ett fritidshus
 det kanske ger motsatt effekt dvs att jag mĂ„ste jobba lĂ€ngre för att klara ekonomin. 😅😅

        Gillad av 2 personer

      4. Jepp, 40 mil bort
 men jag kan jobba en del pÄ distans. Vi fÄr se, ska Äka och kolla iallafall. SvÄrt att buda mot vÀlbÀrgade par som ensamstÄende

        Gillad av 1 person

LĂ€mna en kommentar