Hej!

Nu börjar det dra ihop sig! Puppisarna blir 8 veckor på söndag. Tiden har ju gått så fort. Ha har haft både lätt och svårt att välja valp. Och jag har en strategi när det känns svårt som är bra att ta till. Men kan bestämma sig för att inte bestämma sig – då känns allt så mycket lättare:) Sen brukar det lösa sig!

Nu finns en plan för alla valpar utom en, men inget är ju klart förrän de är besiktade och klara och det ska de bli på fredag nästa vecka. På lördag flyttar första valpen och DET känns så roligt!

Visst är det typisk när valparna är på topp och öser i 2 timmar precis innan valpköparna ska komma och sedan sover som stenar i 3 timmar…. Dom är som Skalman, ringer lek- eller sovklockan så gör den, haha! Inte så lätta att styra. Minuterna efter besökarna åkt var det fullt ös.

Judit kommer att stanna kvar här! Direkt hon föddes blev jag så glad att det var en tjej och kul att det kom en ”kossatecknad”. Sedan fick jag ju 3 flickor till och då var inget klart! Men Judit väljer jag med både hjärta och hjärna. Hon är kort, välvinklad, rör sig med flyt och utmärker sig.

Men det har varit svårt! Alla tycker vi att Cindy är söt som socker! Hon har också allt på rätt ställe och far fram som ett litet damkorn över golvet, flyter liksom. Så söt. Barnen och jag nästan varit osams;)

Sen vill ju alla ha Julia kvar – fast det aldrig varit aktuellt! Men Julia är så rolig, smart, pussig och en riktig myspropp. Hon kramas mot halsen som sin mamma och hon går in i Mimmis rum och vill komma upp och ligga bredvid henne och gosa.

Oliver har alltid sagt att Casey har så fina ögon och uttryck. Nu hänger hon ofta på hans rum och hon pussas och är så gosig. Hon är hans favorit och han hennes.

Alla valparna hänger ofta på Olivers rum. Han har en datorstol som de leker under. Det är nämligen sååå roligt att ligga/krypa under stolsbenen och brottas och munfäktas:)

Allt för nu, på återseende!

Tjing!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s