Snikmorsan finns även på Instagram @snikmorsan

Välkommen till Snikmorsan!

Snikmorsan är mitt alterego!

Hon kom till som ett skämt inom familjen, för att jag är ekonomisk. Sedan startade jag ett konto på Instagram där jag heter @snikmorsan!

@snikmorsan har över 3600 följare idag efter 6 månader och det är superkul! Nu har hon börjat blogga också och passade då på att göra en egen webbsida!

Målet är att sprida kunskap och erfarenheter om ekonomi som jag samlat på mig under livet och om hur man faktiskt kan klara sig på en enda lön med två barn på heltid, dessutom en simpel landstingslön. Här kommer finnas tips om stort och smått när det gäller ekonomi. Även vardagen och livet med 2 snart tonåriga barn och allt vad det innebär.

Det kommer att handla om sparande, barnspar, lite om fonder och aktier som är ett av mina intressen. Det kommer kanske handla om mina hundar och min uppfödning Kennel Gladwins (som också kommer att få en sida på wordpress) och lite om trädgården.

Förbättra din ekonomi!

Snikmorsans filosofi är att alla kan få det bättre ekonomiskt. Det handlar om aktiva val. Både vad gäller pengar som kommer in och pengar som går ut. Kan man inte styra över pengarna som kommer in så får man försöka styra över det som går att påverka vad gäller utgifter! Som Hans-Ivan den där storväxta miljonären sa: Det är inte de stora inkomsterna du blir rik på utan de små utgifterna! Han har en poäng där.

Du behöver inte vara ekonom, ha hög lön, ärvda pengar eller vinna på lotto. Alla kan få det bättre. Men det handlar om kunskap, mindset och envishet och TID. Tiden är din vän när det gäller sparande och att ditt kapital ska öka.

Du måste bestämma dig för att det ska gå!

Har man ingen hög lön kan man försöka förbättra sin inkomst på andra sätt. Även om man aldrig blir höginkomsttagare så får man helt enkelt försöka lägga pengarna på rätt saker så att man får pengar över till att spara så att man även kan unna sig saker. Jag kommer att förklara hur jag menar! Det finns många knep.

Att du kommit hit, att du läser och att du VILL är en bra början! Lycka till!

Följ @snikmorsan på Insta! 😉

Följ gärna min blogg!

Då blir jag superglad! Där kommer att komma tips om stort och smått! Fyll i din epost längst ner så får du info när jag skriver.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på snikmorsan@gmail.com.

affiliate aktiesparande alla kan bli rika arbeta på distans billig mat billigt billigt godis bli ekonomisk Bli miljonär bli rik bli rik med snikmorsan bli rik på Snik blir miljonär blir rik blir rik med snikmorsan distansarbete distansjobb Downshifting Ekonomi ekonomiskt fri ekonomitips extrainkomst extra inkomster Flera inkomster handla billigt hushållsekonomi Inkomstkällor jobba hemifrån lär dig spara matsmart miljonär passiv inkomst rabatter recept ränta på ränta snikmorsan Spara spara pengar spartips tjäna pengar tjäna pengar hemifrån tjäna pengar på nätet vardagsekonomi öka dina inkomster öka din inkomst