Snikmorsan finns även på Instagram @snikmorsan

Välkommen till Snikmorsan!

Snikmorsan kom till som ett skämt inom familjen, för att jag är ekonomisk. Sedan startade jag ett konto på Instagram där jag heter @snikmorsan!

@snikmorsan har över 4300 följare idag och det är superkul! Nu har hon börjat blogga också och passade då på att göra en egen webbsida😉!

Målet är att sprida kunskap och erfarenheter om ekonomi som jag samlat på mig under livet och om hur man faktiskt kan klara sig på en enda lön med två barn på heltid, dessutom en simpel landstingslön😮.

Det behöver inte vara komplicerat att investera – det är faktiskt enkelt. Här kommer finnas tips om stort och smått när det gäller ekonomi. Även vardagen och livet med två snart tonåriga barn, några hundar och en sommarstuga och allt vad det innebär.

Det kommer att handla om sparande, barnspar, lite om fonder och aktier som är ett av mina intressen.

På webplatsen kommer även min kennelsida ha sin plats. Kennel Gladwins har funnits sedan 2002 men inte varit aktiv nu på ett bra tag. Men NU är den det! 🤗🙂

Jag har hållt på med hundar hela livet kan man säga.

Hundar är en hobby jag unnar mig och går stick i stäv med Snikmorsans tips. 😀

Hundar, utställningar och avel är en dyr hobby. Hundar är dyra i inköp, kostar mer än en en bil att försäkra per år och utställningar för att meritera hundarna och bedriva seriös, målinriktad avel som främjar rasen är också kostsamt numera.

Men Gladwins Chihuahua får ha sin plats här ändå – trots att rea och rabatt eller investering inte är förenligt med hundar alls😉

Det som förenar ekonomi och hundar är att det är två ämnen som helt enkel intresserar mig! 🐕🐶🐕

Förbättra din ekonomi!💰

Snikmorsans filosofi är att alla kan få det bättre ekonomiskt. Det handlar om aktiva val. Både vad gäller pengar som kommer in och pengar som går ut.

Kan man inte styra över pengarna som kommer in så får man försöka styra över det som går att påverka vad gäller utgifter! Som Hans-Ivan den där storväxta miljonären sa: Det är inte de stora inkomsterna du blir rik på utan de små utgifterna! Han har en poäng där.

Du behöver inte vara ekonom, ha hög lön, ärvda pengar eller vinna på lotto. Alla kan få det bättre. Men det handlar om kunskap, mindset, envishet och TID. Tiden är din vän när det gäller sparande och att ditt kapital ska öka.

Du måste bestämma dig för att det ska gå!

Har man ingen hög lön kan man försöka förbättra sin inkomst på andra sätt. Även om man aldrig blir höginkomsttagare så får man helt enkelt försöka lägga pengarna på rätt saker så att man får pengar över till att spara så att man även kan unna sig saker. Jag kommer att förklara hur jag menar! Det finns många knep.

Att du kommit hit, att du läser och att du VILL är en bra början! Lycka till!

Följ @snikmorsan på Insta! 😉

Följ gärna min blogg!

Då blir jag superglad! Där kommer att komma tips om stort och smått! Fyll i din epost längst ner så får du info när jag skriver.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på snikmorsan@gmail.com.

aktiesparande alla kan bli rika arbeta hemifrån arbeta på distans billig mat billigt bli ekonomisk Bli miljonär bli rik bli rik på Snik blir miljonär budget chihuahua chihuahuavalpar distansarbete distansjobb Downshifting Ekonomi ekonomiskt fri ekonomitips extrainkomst extra inkomster handla billigt hushållsekonomi inkomst Inkomstkällor jobba hemifrån jobba på distans lär dig spara miljonär passiva inkomster passiv inkomst Pengar på nätet rabatter recept snikmorsan Spara spara pengar spartips tjäna pengar tjäna pengar hemifrån tjäna pengar på nätet vardagsekonomi öka dina inkomster öka din inkomst

Annons